Stichting Thuiswinkel Certificaat

Stichting Thuiswinkel Certificaat

Wij zijn aangesloten bij  Stichting Thuiswinkel Certificaat.

thuiswinkelcertificaat.jpg

De ‘Stichting Thuiswinkel Certificaat’ is een onafhankelijk orgaan dat, als stichting, zonder winst-oogmerk, zich inzet voor haar leden welke webshops hebben en die over een thuiswinkel certificaat beschikken.

Op de webshop van een aangesloten lid is duidelijk het thuiswinkel logo te zien, als keurmerk van de stichting waarmee wordt aangeduid dat de aangesloten webshop garant staan voor betrouwbaarheid en service


De 5 belangrijkste voordelen voor consumenten bij het Thuiswinkel Certificaat:

Als consument, kunt u er op rekenen dat ieder lid van de ‘Stichting Thuiswinkel Certificaat’, een bestelling conform de wettelijke regels zal behandelen!

Als consument, kunt u er op rekenen dat de ‘Stichting Thuiswinkel Certificaat’ zorgt voor regelmatige controle op naleving van de gedragsregels & voorwaarden bij alle aangesloten leden.

Als consument, kunt u er op rekenen dat ieder lid van de Stichting Thuiswinkel Certificaat de juiste algemene voorwaardenhanteert voor thuiswinkels volgens alle wettelijke regels en normen.

Als consument, kunt u er op rekenen dat wanneer u klachten heeft deze door de  ‘Stichting Thuiswinkel Certificaat’ zullen worden behandeld en de stichting mede zorg zal dragen voor een oplossing van het conflict.

Als consument, kunt u er op rekenen dat leden, die zich niet aan de gedragsregels & voorwaarden houden, worden benaderd met een verzoek tot verbetering en anders, in het ergste geval, kan hun optreden leiden tot uitsluiting van certificering!

 

Kortom,  u kunt er  op rekenen dat de ‘Stichting Thuiswinkel Certificaat’ in perfecte wisselwerking, wil zorgen voor zorgeloos thuiswinkelen bij de aangesloten webshops.
Het keurmerk weergegeven is een garantie van betrouwbaarheid!


© 2011 - 2024 centreerringenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel